BIO-COSMEDIQ

Holistisk Hudterapeut

Scroll

Bliv en del af fremtidens elite af hudterapeuter

Bio-Cosmediq Academy er nyt samarbejde mellem Holistisk Hudterapeut Skolen, Laura Bonné og Sally Walker med det formål at skabe Skandinaviens førende Holistiske Hudterapeut Uddannelse.

Den Holistiske Hudterapeut uddannelse består af 3 semestre som tilsammen giver titlen Bio-Cosmediq Skin Therapist samt undertitlerne Bio-Cleanse Facialist, Bio-Active Facialist & Bio-Balance Facialist.

Holistisk, bæredygtig, resultatorienteret

Hos Bio-Cosmediq drømmer vi om en verden hvor skønhed er lig med sundhed og hvor naturlig hudpleje er lig med bæredygtige resultater.
Derfor er målet bag alle vores behandlinger at fremme hudens sundhed indefra via livsstilstilpasninger og udefra gennem naturlig hudpleje, der er både sund for vores hud og vores planet.

Fysisk undervisning eller online streaming

- valget er dit

Uddannelsen er fleksibelt struktureret som en deltidsuddannelse der kan tages fysisk i københavn eller livestreames online eller en kombination af begge. Uddannelsen er deltid og tilpasset den moderne livsstil med plads til familie og job ved siden af.

Unik uddannelsesstruktur - 3 fleksible semestre

Det unikke ved vores uddannelsesstruktur er at hver semester er et speciale samt håndværk i sig selv, hvilket betyder du kan sætte din nyfundne viden i praksis med det samme, blot ved at tage ét semester. Rækkefølgende på semestrene er fleksibel, således at du kan vælge at bygge videre på din uddannelse med det samme eller år efter. Valget er dit.

  1. Semester – BioCleanse Facialist
    Specialeområde: Problemhud, acne, fedtet hud, kombineret hud
  2. Semester – BioActive Facialist
    Specialeområde: Better-aging, moden hud, menopause hud
  3. Semester – BioBalance Facialist
    Specialeområde: Inflammatoriske hudtilstande, sensitiv hud, rosacea, eksem
Læs mere og meld dig til
Luk
Luk
Kurv (0)

Der er ingen produkter i din kurv. Der er ingen produkter i din kurv.Valuta
Sprog


Luk
NYHED
PRO:LAB

Byd velkommen til PRO:LAB – vores nye hudplejeserie af specialprodukter, der gør din daglige hudplejerutine endnu mere effektiv. Serien er blevet til i et samarbejde mellem overlæge i plastikkirurgi, Louise Vennegaard og grundlægger af Amazing Space, Laura Bonné.

OPLEV PRODUKTERNE – KLIK HER