COVID19

Retningslinjer for hygiejne

Scroll

Update - 23.03.2020

Kære Gæst

Grundet den seneste udvikling har vi desværre ikke mulighed for at tilbyde behandlinger. Vi har ydermere valgt at holde vores spa reception lukket for besøg og salg af produkter, for at værne mest muligt om sikkerheden, for vores gæster og personale.

Vi henviser derimod til vores webshop som afsender produkt ordrer dagligt. Vi følger retningslinjerne fra regeringen og myndighederne med største omhu. Indtil videre holder Amazing Space midlertidigt lukket for besøg indtil d. 14. april 2020.

Denne midlertidige lukning, kan i sagens natur forlænges efter omstændighederne og situationens udvikling. Vi vil løbende opdatere vores hjemmeside med nye informationer omkring genåbning så snart sådan er tilgængelige. Alle aflyste behandlinger vil naturligvis kunne rykkes eller refunderes efter ønske. Vi vil løbende svare på forespørgsler i den lukkede periode på info@amazing-space.dk.

Vi ønsker og håber at alle vil komme gennem den kommende periode på bedste mulige vis og med et stærkt helbred. Vi opfordrer alle til at tage deres forholdsregler, blive hjemme og værne om eget og andres helbred.

Update - 15.03.2020

Kære gæster og medlemmer

Vi har hos Amazing Space valgt at indføre et regelsæt, samt en ekstra stram procedure som led i forebyggelse af spredningen af COVID19.

Derfor beder vi dig som gæst om at tage følgende forholdsregler for at skabe de bedst mulige miljømæssige forhold og begrænse risici for smitte.

Har du eller dine nærmeste været i et af de områder, som af Udenrigsministeriet er markeret som røde eller orange zoner, henstiller vi til, at du bliver væk fra Amazing Space i 14 dage efter hjemkomst/kontakt. Se mere på um.dk

Når du ankommer og forlader Amazing Space, beder vi om, at du spritter dine hænder af. Der står dispensere ved indgangen.

Hvis du har hoste, feber eller forkølelse – bliv hjemme, indtil du er rask.

Til fitness-medlemmer:

Når du træner, beder vi om, at du spritter maskiner og andet træningsudstyr af både før og efter brug.

Når du træner i hotellets fitness område har du mulighed for at bede om engangshandsker i receptionen, så du ikke behøver at røre direkte ved udstyret med dine hænder.

Endelig henstiller vi selvfølgelig til, at man følger Sundhedsmyndighedernes til enhver tid gældende råd og vejledning.

Vores personale som er fagligt uddannet indenfor mikrobiologi følger en ekstra kontrolleret hygiejne procedure i denne tid.

Vi takker for at I viser hensyn i en kritisk tid hvor vi alle må forholde os roligt imens vi hjælper i hinanden bedst muligt.

De bedste hilsner,
Amazing Space

Luk

Amazing Space

Holistic Spa & Skin Care Concept

Luk

Log ind

Luk

Kurv (0)

Cart is empty No products in the cart.Valuta
Sprog


Luk