Detox Camp

Kampagne - April 2021

Scroll

Giv dig selv tid til et sundhedsfremmende boost der forskønner inde- som udefra. Ved hjælp af vores detox produkter kan du fylde kroppens depoter med energi, booste immunforsvaret og fremmer den gode selvfølelse.

Køb Black Clarity og Detox & Anti Cellulite Oil og få Bio-Cleanse med som en gave fra os til din hud.

For dig, der gerne vil gøre endnu mere for følelsen af overskud, velvære og sundt og skønt udseende, så kan du gå detox-vejen. Detox er en forkortelse af det engelske ord detoxification og betyder at fjerne potentielle giftstoffer fra kroppen samt rense kroppen for affaldsstoffer og opdyrke en indre og ydre sundhed.

Bio-Cleanse tabletten består af organiske vitaminer samt vegetabilske ekstrakter, der alle styrker energiniveauet i kroppen med rosenrod, gurkemeje, grøn te og vitaminc C. Indeholder nordiske urter som brændenælde og marietidsel med udrensende virkning.

Indtages hver morgen: 1 tablet

Bio-Cleanse har en værdi af 450 DKK (indeholder tre måneders forbrug)

Læs mere om Bio-Cleanse – klik her

Kampagnen løber t.o.m. fredag d. 30. april 2021 og gælder kun så længe lager haves af Bio-Cleanse.

Når du tilføjer Black Clarity og Detox & Anti Cellulite Oil til din kurv, bliver der automatisk tilføjet en æske Bio-Cleanse som gave.

Amazing Detox Camp

For dig, der gerne vil gøre endnu mere for følelsen af overskud, velvære og sundt og skønt udseende, så kan du gå detox-vejen. Detox er en forkortelse af det engelske ord detoxification og betyder at fjerne potentielle giftstoffer fra kroppen samt rense kroppen for affaldsstoffer og opdyrke en indre og ydre sundhed. Mange eksperter vurderer, at meget af den mad, vi spiser i dag, indeholder giftstoffer (toksiner) af forskellig art, som ophober sig i kroppen.

Læs indlægget på bloggen – klik her
Luk
Luk
Kurv (0)

Der er ingen produkter i din kurv. Der er ingen produkter i din kurv.Valuta
Sprog


Luk