The Experts’ Favorites

Scroll

Amazing Space omfatter et holistisk univers bestående af utallige helse- og plejeprodukter. I serien findes alt fra hudpleje, kropspleje, dufte, makeup til kosttilskud og det kan være svært at vælge. Her får du lidt inspirerende hjælp på vejen fra vores professionelle behandler team der fremhæver nogle af deres bedste bud på virksom hudpleje i hverdagen.

Nina Salo

Spa Expert

Bio-Lightning – Kojic Acid Serum
Ingen anden hyperpigmenterings-produkt har nogensinde virket så godt på mig som den! Den er høj-aktuel lige nu. Start med at bruge den inden sol-sæsonen starter. Så bremser den nemlig melanocytter-cellerne inden de bliver hyper aktive. Brug den hele året rundt, og intensiverer brugen fra marts til september. Hver anden aften under natcremen. Produktet virker også ved at lysne de eksisterende pletter. Fra september til marts behøver du ikke nødvendigvis bruge produktet med mere at du har nogle genstridige pletter. Husk endelig at bruge solfaktor 50 hver dag også!

Keep Calm – Neutral Care for Young & Sensitive Skin
Det er et universal produkt! Skulle man havne på en øde ø, ville det være cremen, man skulle tage med! Den bruger jeg til mine kløende hænder, som bliver ØJEBLIKKELIGT beroliget af dens virkning. Jeg bruger den til Rosacea-øjene (altså når Rosacea har fået øjenområdet til at være rød og irriteret), rosacea-hud i det hele taget, OG selvfølgelige også omkring øjnene hvis de af andre grunde er tørre, irriterede og eksem-ramte. Ikke mange cremer kan klare den opgave! Jeg bruger den som after-Sun (lige nu på ferie, og min datter har brændt sin hud!) SÅÅÅÅ godt! Og så anbefaler jeg den til alle som har en hud med udfordringer! Sarthed, intolerance for produkter, kløen og tørhed-rødme! Den perfekte vinter-løsning til klima-ramt hud!

Nadia Hellemann

Spa Expert

Spirulina Shake
Shaken med nordiske urter som brændenældepulver og hvedegræs, samt spirulina algen renser kroppen indefra. 2 teskefulde blandes i smoothie eller juice hver morgen, for at starte dit år 2020 ekstra grønt og sundt. Prøv den i vores “Grøn Gudinde Smoothie”-opskrift som findes i “Beauty Foods” bogen.

Detox Body Exfoliator
Bodyskrubben udrenser kroppen med urter som rosemarin og camphor, alt i mens nærende mangosmør blødgører huden, og abrikoskerne – og rispudder mekanisk exfolierer døde hudceller bort. Påføres og skrubbes på let fugtet hud to gange pr. uge.

Rikke Porse

Spa Expert

Beauty Butter
Ganske enkelt da det er en super redning her i det kolde vejr, repererer alt – ansigt, neglebånd, hænder, hæle, albuer, alt der går i stykker på de kolde dage, den er uundværlig.

Ageless Body
Den bedste dybdepleje til tørre vinterben, vi kender alle følelsen af når vi tager vores strømper og bukser af at vores ben næsten støver af tørhed! Anvend 2 gange om ugen efter bad Ageless body (kroppens svar på beauty sleep mask) på hele kroppen – du har den dejligste bløde hud dagen efter.

Heidi Hauguel

Spa Expert

Rosehip Repair
Det er en lindrende ansigtsolie med nærende og beskyttende egenskaber. Bruger den som en beskyttende undertrøje for min hud under dagcremen.

Skin Food
Det er også rigtig vigtigt at nære huden indefra i denne årstid hvor vejret skifter. Er rig på nærende omega 3,5,6,7 og 9 samt antioxidanter. Din hud vil elske dig for at blive næret og smurt både indefra og udefra.

Close

Amazing Space

Holistic Spa & Skin Care Concept

Close

Webshop sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency
Language


Close