Formula A

Kampagne - August 2021

Scroll

Formula A – Wrinkle Reducer

Vi har hermed glæden af at præsentere jer for Formula A serum som august måneds produkt der kan købes til forkælelsespris til og med august måned.

Vitamin A styrker produktion og nydannelse af hudvævet og holder derfor huden elastisk og ung. Hudens vigtigste ven i forhold til at opretholde fyldig og ung hud er collagen, dette hjælper vitamin A med at øge produktionen af. Giv derfor din hud de bedste vilkår til at vedligeholde og optimere en flot glød og glat overflade.

Få hjælp på vejen fra vores Formula A serum som reparere, opstrammer og fugter huden med a-vitamin, hyaluronsyre og antioxidanter.

Konsistensen er let og fin som silke. Tillader huden at ånde frit, udskille affaldsstoffer og optage ilt om natten under hvile. Perfekt serum under dagcreme med stærk anti-age plejende og vævsstyrkende peptider, A-vitamin, hyaluronsyre og antioxidanter.

Få Formula A til forkælelsespris i august til kun 420 DKK (normalt 525 DKK).

Luk
Luk
Kurv (0)

Der er ingen produkter i din kurv. Der er ingen produkter i din kurv.Valuta
Sprog


Luk
NYHED
PRO:LAB

Byd velkommen til PRO:LAB – vores nye hudplejeserie af specialprodukter, der gør din daglige hudplejerutine endnu mere effektiv. Serien er blevet til i et samarbejde mellem overlæge i plastikkirurgi, Louise Vennegaard og grundlægger af Amazing Space, Laura Bonné.

OPLEV PRODUKTERNE – KLIK HER