Spirulina Detox Wrap

Kampagne - Juni 2021

Scroll

Den grønne alge som har mange nærende egenskaber

Spirulina er en fersk – og saltvandsalge som dukker op under havet på overflader. Navnet spirulina har denne alge fået, fordi at når man ser på den under et mikroskop så danner den en lille spiral. Til trods for at den er lille, så har den utrolig store egenskaber. Dens forbedrende styrke kan både benyttes til ydre og indre pleje.

Spirulina besidder antioxidante og anti-inflammatoriske egenskaber. Derfor er det slet heller ikke uden grund, at den bliver kaldt for en super food. Men du kan få lige så stor glæde af den i dit kropsprodukt hvor den har en effektiv detox effekt.

I hele juni måned kan du købe Spirulina Detox Wrap til en fordelagtig pris. Spirulina Detox Wrap er en gel som kan bruges både som maske men også som en lotion. Brug den som enten en intens maske wrap eller efter badet som en gel.

Luk
Luk
Kurv (0)

Der er ingen produkter i din kurv. Der er ingen produkter i din kurv.Valuta
Sprog


Luk
NYHED
PRO:LAB

Byd velkommen til PRO:LAB – vores nye hudplejeserie af specialprodukter, der gør din daglige hudplejerutine endnu mere effektiv. Serien er blevet til i et samarbejde mellem overlæge i plastikkirurgi, Louise Vennegaard og grundlægger af Amazing Space, Laura Bonné.

OPLEV PRODUKTERNE – KLIK HER