Skin Feeding

Behandlingsprogram

Scroll

Behandlingsprogram

Skin Feeding Programme er en anderledes og sundhedsfremmende guide til en smuk, ensartet og glødende hud.

Programmet omfatter kombineret diæt, konsultation og professionel behandling afstemt efter dine individuelle behov over et 3 måneders forløb med indre sundhed og ydre skønhed som resultat.

Det handler om at frembringe indre balance, smuk glød og sund udstråling ved at leve sundt og afstemt efter ens individuelle behov og hudtype – for hvem vil ikke være den bedste version af sig selv, uanset alder og på sundeste vis.

Vores livsstil er yderst afgørende for vores udseende, og vi kan i højeste grad spise os til en smuk hud og en sund krop med et højt energiniveau. Vi behøver dog den rette balance af næringsstoffer, søvn og en god hudpleje i hverdagen for at bevare et smukt ansigtsbillede og et godt velbefindende af smidighed, styrke, elasticitet, vævsspændstighed og optimal energi i alle kroppens celler.

Lær hvordan du kan tilføre din krop de helt rette essentielle næringsstoffer, og hvad du helt specifikt bør undgå i bestræbelserne på at opnå indre sundhed og ydre skønhed.

Huden er din krops største organ. Dens udstråling afhænger af den indre balance, og den ”sladrer” og afslører dermed også ubalancer i din sundhedsmæssige tilstand. Er du afbalanceret udstråles smuk, blød, gennemfugtet, glødende og strålende hud. Hævelse, rødme, urenheder, udtørring og mat hud indikerer derimod en sundhedsmæssig ubalance og/eller mangel på den rette pleje og de rigtige næringsstoffer.

Med behandlingen Skin Feeding Programme hjælper vores eksperter dig til at bevare et smukt udseende og frembringe din indre glød på optimal og individuelt afstemt vis!

Skin Feeding Programme består af tre behandlinger af henholdsvis 90, 55 og 55 min., og er et 3 måneders resultatorienteret behandlingsprogram, der virker som en skønhedsfremmende vitaminindsprøjtning.

Forløbet består af 3 intense behandlinger med en særligt udviklet face-pudding, en hudscanning, et individuelt kostprogram samt et hjemmepleje-kit bestående af organiske vitaminer, mineraler, antioxidanter, collagen-boost, omega 3,5,6,7,9 samt daglige aloe vera shots med såkaldte ”Beauty Spices”.

Dit program følges af en certificeret hudterapeut med speciale som ”Skin Dietist” hos Amazing Space.

Pris: 3.995 DKK (Værdi 5.000 DKK)

Nøgleordene er afgiftning, genopbygning og balance. Huden indikerer og ”sladrer” om indre ubalancer, som du kan rette op på med den rette kost. Er du f.eks. ramt af uren hud, udslæt, eksem, rødmende hud eller virker din hud bare trist, grå, slap og/eller ældet? Senest har man fundet ud af, at ikke bare blodets indhold af antioxidanter men også indholdet af sukker har betydning for, hvor hurtigt huden ældes, og hvor der opstår inflammation, rynker, pigmentkoks og akne.

Overordnet arbejder vi med 3 retningslinjer til at opnå balance og et smukt udseende med den sunde glød indefra:

  • D-Tox = Afgiftning
  • D-Age = Genopbygning
  • D-Stress = Anti-Inflammation og balance
Luk
Luk
Kurv (0)

Der er ingen produkter i din kurv. Der er ingen produkter i din kurv.Valuta
Sprog


Luk