B2B Login

Scroll

Denne side er skabt til dig som forhandler, og er til for, at du kan identificere hvilke produkter, der henvender sig til netop din kundegruppe, og dermed også hvilke produkter du ønsker at bestille hjem. Bestil smart og hurtigt produkterne her på siden og få dem leveret indenfor 2-5 arbejdsdage.

Vores produkter er lavet med den mildest mulige form for konservering, og har derfor ikke en lang holdbarhed. Det er et vilkår når man arbejder med naturlige produkter, men er vigtigt for jer som forhandlere at forholde jer til. Vi råder jer til at købe beskedne mængder af de produkter, hvor I endnu ikke er bekendt med efterspørgslen blandt jeres kunder.

På den måde undgår I at smide et stort lager af produkter ud, blot fordi de er for tæt på udløbsdatoen. Samtidig er det naturligvis vigtigt at have nok på lager til at imødekomme efterspørgslen.

Det er altafgørende for os, at jeres kunder har den bedst mulige oplevelse med produkterne fra Amazing Space. Derfor er I altid velkomne til at henvende jer til os, når der opstår spørgsmål – enten gennem vores Amazing App, eller på email: b2b@amazing-space.dk.

Tak fordi du er en del af Amazing Space.

Log ind

Opret en kundekonto

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på vores hjemmeside, til at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Luk

Amazing Space

Holistic Spa & Skin Care Concept

Luk

Log ind

Luk

Kurv (0)

Cart is empty No products in the cart.Valuta
Sprog


Luk