Produktionen

Scroll

Økologisk produktion

Produkterne hos Amazing Space er nyteknologiske, naturlige og økologiske – produkter er nemlig som mad for vores hud, der derfor fortjener det bedste!

Formlerne er udviklet og testet i Danmark, og ingredienserne er kræsent udvalgt til hvert enkelt produkt, der ofte indeholder mere end 50 virkestoffer – disse leveres af internationale, certificerede råvareleverandører. Naturen er vores vigtigste leverandør, og vi kombinerer nordiske planteekstrakter som f.eks. havtorn, geranium, morgenfrue og marietidsel med internationale, eksotiske indgredienser som f.eks grøn te fra Japan, argan fra Marrocco, aloe vera fra Amerika, rose fra Bulgarien og inca omega fra amazonas i Peru.

Fremstillingen af vores produkter varetages af eksperter, og de udvikles derfor hos nøje udvalgte virksomheder, der er specialiserede indenfor hver deres område. Alle hudplejeprodukter er således udviklet på baggrund af den nyeste videnskab og teknologi. Her kombinerer vi gamle traditioner for kosmetisk anvendelse med nutidens mest aktive og moderne virkestoffer som f.eks. peptider, enzymer, aha, bha, retinol, hyaluronsyre, ceramider, antioxidanter, proteiner, aminosyrer og vitaminkomplekser.

Produktionen foregår primært i Danmark men også i udlandet, da vi i Danmark ikke har tradition for fremstilling af f.eks. organisk makeup, aromaterapi eller dufte. Formularerne produceres dog altid i små mængder, så vi sikrer, at vi har friske varer på hylderne.

Luk
Luk
Kurv (0)

Der er ingen produkter i din kurv. Der er ingen produkter i din kurv.Valuta
Sprog