Laura Bonné

Laura er kvinden, der står bag konceptet Amazing Space siden 2006.

Amazing Space startede som en spa- og skønhedsklinik med eget koncept af særligt udviklede behandlingsteknikker indenfor unik ansigtspleje, kropspleje, massage, spa, samt hånd- og fodpleje.

Amazing Space blev hurtigt populært og er kendt for sin lange venteliste på helt op til 12 uger for disse velgørende behandlinger. Amazing Space huser ikke mindre end 20 af landets dygtigste behandlere alle med hver deres specialer og krævende erfaring på særlige kompetence områder. Alle er de nøje samt kræsent udvalgt for at leve op til konceptets høje standard.

Lauras kompetence områder ligger indenfor udvikling af konceptets luksuriøse spa-behandlinger og egen unikke produktudvikling. Inspirationen hertil finder hun på sine mange rejser med kurser og oplevelser rundt omkring i hele verden, og hendes faglige viden rækker lige fra kosmetikkens kemi og sammensætning til læren om sundhed, kost, ernæring og økologi.

I 2009 lancerede Laura Amazing Space- Cosmeceuticals & Nutriceuticals – En total serie af økologiske skønhedsprodukter til at fuldende konceptet. Forinden da havde produkterne været flere år undervejs da hvert et enkelt produkt i serien er nøje udviklet med ekstrem perfektionisme, og efter bedste evne til at imødekomme mange forskellige behov. Serien omfatter alt lige fra ansigts- og kropspleje til kosttilskud, dufte og naturlig makeup.

Laura: “Der manglede simpelthen det rette kosmetik koncept på markedet der både tilgodeså den indre- og ydre skønhedspleje uden at gå på kompromis med kvalitet og råmaterialer. På baggrund af dette skabte jeg min egen serie baseret på naturlige, økologiske samt biodynamiske ingredienser. Hvert produkt er sammensat af højest mulig koncentration og kraft for at garantere og sikre virkning samt optimal effekt.

Nøgle ingredienser i serien er regnskovs ekstraktet Inca Inchi fra Peru da denne olie er en sand skønheds delikatesse for huden idet den indeholder koncentreret omega 3,6 og 9, vitamin E og A samt proteiner og antioxidanter alt sammen i ekstrem høje mængder og i letoptagelige textur der uforhindret kan optages og penetrere dybt ned via hudens overflade. Inca Inchi er lige sund indefra som udefra, hvorfor vi også anvender den i vores kosttilskud.

Inca Inci høstes i et særligt Fairtrade Projekt i Peru kaldet Omega programme hvor man genplanter regnskoven. Fairtrade er en vigtig del af mit koncept og jeg synes at vi alle her på jorden er forpligtede til at værne om den natur som vi jo på ingen måder kan leve foruden!”

Laura har i en årrække undervist på den statsanerkendte kosmetiker uddannelse. Hun har ydermere været engageret i Danish Beauty Award som dommer og er desuden forfatter og skribent til flere danske magasiner, samt har medvirket i tv med sine råd og faglige ekspertise. Det seneste resultat af Lauras bestræbelser som forfatter er udmøntet i den netop udkomne bog: Skønhedsritualer. Udgivet i samarbejde med forlaget FADL.

Hos Amazing Space deler Laura glædeligt ud af sin faglige ekspertise ved at rådgive dig individuelt som kunde i den rette og optimale pleje der netop tilgodeser dine særlige behov. Book gerne en særlig aftale og få skræddersyet et individuelt ansigts- eller kropsplejeprogram.

I 2013 modtog Laura æres-prisen “Årets Ildsjæl” ved Danish Beauty Award.

Motto: “Den indre sundhed & ydre skønhed går hånd I hånd”

Luk
Luk
Kurv (0)

Der er ingen produkter i din kurv. Der er ingen produkter i din kurv.Valuta
Sprog