Spa Experts

Scroll

Vores behandlere er blandt de dygtigste indenfor deres felt, og gør en ære i altid at benytte sig af de mest anerkendte holistiske metoder.

Der findes så uendeligt mange hudtyper, som alle har brug for forskellig pleje. Desuden er vores hud organisk, og ændrer sig hele tiden som følge af både klima, alder, psykisk tilstand, vitamin- og mineralbalance og meget mere. Derfor er det vigtigt løbende at modtage sparring omkring din huds helt individuelle behov.

Det handler hverken om bizarre trends, eller om at ændre på den du er, men om at skabe et større velbefindende så du kan være den bedste version af dig selv.

Spaeksperterne hos Amazing Space er derfor uddannet i, at identificere præcis hvad der virker for netop din hud, og skræddersyer en personlig behandling, som giver dig det bedste udgangspunkt for et sundt og smukt udseende.

Laura Bonné

Laura er kvinden, der står bag konceptet Amazing Space siden 2006. Amazing Space startede som en spa- og skønhedsklinik med eget koncept af særligt udviklede behandlingsteknikker indenfor unik ansigtspleje, kropspleje, massage, spa, samt hånd- og fodpleje.

Læs mere om Laura

Cherie Weichel

Cherie er uddannet kosmetolog hos CIDESCO.

 At få en skønheds behandling er ikke kun for det ydre men også for det indre.
Det er utroligt vigtigt for mig at kunden slapper af og nyder behandlingen. Jeg elsker at forkæle og yder altid mit bedste for at kunderne føler sig i den 7. Himmel efter en behandling.

Læs mere om Cherie

Dorte Mølholt

27 år som kosmetolog og stadig i sit rette element. Dorte har speciale i ansigts- og kropsbehandling, massage samt stor erfaring i råd- og vejledning omhandlende den rette kost og kosttilskud individuelt afstemt efter den enkeltes behov- og hudtype.

Læs mere om Dorte

Elsie Garcia Maturell

Jeg er uddannet kosmetolog og spabehandler. Mine hænder vidner om mange års erfaring. Det er meget vigtigt for mig at lytte til kundens særlig behov for at derefter skræddersyre behandlingen og rådgive optimalt og individuelt i den rette pleje både indefra og udefra.

Læs mere om Elsie

Eva-Britt Olsson

Jeg blev uddannet massageterapeut i Malmø i 1996. Alt fra triggerpunktsbehandling og dybdegående massage til blid afslappende massage passerer gennem mine hænder. Hvis du ber om det kan du få (sommetider får du uden at be om det) øvelser til at forbedre din holdning, da jeg er uddannet i holdnings gymnastik.

Læs mere om Eva-Britt

Hannah Kristine Larsen

Beskrivelse kommer snart.

Læs mere om Hannah

Helle Brit Andersen

Helle Brit Andersen er en erfaren massør, der udover sin massageuddannelse også har specialiseret sig i A.L.T teknikker (uddannet fra Stanley Rosenberg Institute), og Nontox ansigtsløft-teknik med akupunktur. Helle er kendt for at efterlade sine klienter revitaliserede og afslappede, opfyldt af synergien fra hendes rolige tempo og evnen til at arbejde i dybden, altid med respekt for kroppen og klientens behov.

Læs mere om Helle

Jacqueline Janco

Beskrivelse kommer snart.

Læs mere om Jacqueline

Malin Petterson

Mit mål er at dele mine bedste råd fra mine egne oplevelser, så alle kan nyde de bedste resultater og sund hud. Det handler ikke om dyre cremer, det handler om din livsstil. Før jeg vidste noget om hudpleje og hvordan jeg kunne pleje mig selv indefra, havde jeg acne. Nu vil jeg hjælpe andre med de samme problemer, som jeg har overvundet.

Læs mere om Malin

Mette Skouborg

Mette er uddannet sportsmassør og akupunktør, og har hele sit liv vidst hun skulle arbejde med at hele og behandle mennesker. Hos Mette er der ikke to massager, der er ens. Mette tilpasser hver enkelt massage til den person, som hun behandler, hvad enten der er tale om en dybdegående og behandlende massage eller en mere wellness baseret/afslappende massage.

Læs mere om Mette

Naomi Matzeu Malchau

Beskrivelse kommer snart.

Læs mere om Naomi

Nina Salo

Nina Salo er en holistisk tænkende zoneterapeut og kosmetolog, uddannet i sit hjemland, Finland. Udover at have haft sin egen klinik, har Nina arbejdet hos en hudlæge i 15 år. Nina: “Jeg ønsker at møde hvert menneske med respekt for vedkommendes behov, og gør mig altid umage for at give mine klienter en oplevelse. Nærvær og passion er nøgleord.”

Læs mere om Nina

Philina Persson

Jeg er en “bottom up” behandler, der tror på at kroppen skal behandles med stor respekt og glæde, for derved at hele sindet. Jeg interesserer mig for det totale menneske, og forsøger i mine behandlinger at gå i dybden og arbejde med både krop og sjæl.

Læs mere om Philina

Rhonda Brendstrup

“Siden starten af mine 20’ere faldt det mig naturligt at hjælpe folk med smerter, om det var hovedpine, ondt i ryggen eller andet. Så efter lidt tid kom der en briks i hjemmet og jeg har sidenhen givet behandlinger forskellige steder i København, Helsingør og Altea, Spanien.”

Læs mere om Rhonda

Rikke Porse

Rikke Porse er uddannet hudterapeut, negleteknikker, kosmetisk-akupunktør og frisør og har gennem tiden også særligt specialiseret sig i total-styling af hår og makeup til bryllup, film, foto og fest. Rikkes karriere startede for 20 år siden og gennem tiden har hun fortsat videreuddannet sig i både ind- og udland.

Læs mere om Rikke

Sarah Kildevæld

Beskrivelse kommer snart.

Læs mere om Sarah

Signe Wolf

Signe har specialiseret sig i massage og spa-behandlinger. Hun har altid arbejdet med mennesker og har en særlig evne til at læse deres forskellige behov og skræddersy individuelle behandlinger derefter. Signe kan med sin rolige personlighed samt gode energi medvirke til at få selv den mest hektiske dag til gå hen og blive positiv og afslappende.

Læs mere om Signe

Sofie Nichol

”Vi lever i en tid hvor mange oplever stress og ubalancer. Det er derfor afgørende at finde tiden til at tage hånd om sig selv. Jeg fokuserer på at give dig en unik behandling der bidrager til en forøget livskvalitet og gode resultater. Jeg glæder mig til at møde dig.”

Læs mere om Sofie

Stine Slettland

Beskrivelse kommer snart.

Læs mere om Stine

Theresa Matz

Theresa Matz er uddannet kosmetolog, make-up artist & negletekniker med snart 20 års erfaring. Theresa har arbejdet i branchen som behandler men også i flere år som mobil beauty consultant i Danmark & Norge. Theresa har også arbejdet som make-up artist til modeshows samt udført en del brude make-up.

Læs mere om Theresa

Tinna Pagel

Tinna har en brændende passion for skønhedspleje. Tinna er både uddannet kosmetiker, makeup-artist og spabehandler. Det er tydeligt i Tinnas behandlinger, at hendes entusiasme og passion for skønhed og velvære skinner igennem. Hendes rolige sind afspejler sig i hendes måde at omgås sine kunder på. Grundet sin store interesse for spa- og skønhedspleje er Tinna altid opdateret på de nyeste tendenser.

Læs mere om Tinna
Luk
Luk
Kurv (0)

Der er ingen produkter i din kurv. Der er ingen produkter i din kurv.Valuta
Sprog


Luk
Mors dag 2023
20% på Bodylicious

Forkæl den vigtigste kvinde i dit liv med dette vidunderlige kropsprodukt, der er beriget med den skønneste rosenessens. Den efterlader huden silkeblød, velduftende og strålende. Vores Bodylicious – Rose Damask Balm er en perfekt gave til at udtrykke jeres kærlighed og taknemmelighed på denne særlige dag.

Køb den til kun 308 kr. (normalpris 385 kr.).

GÅ TIL PRODUKTET – KLIK HER