Spa Experts

Scroll

Vores behandlere er blandt de dygtigste indenfor deres felt, og gør en ære i altid at benytte sig af de mest anerkendte holistiske metoder.

Der findes så uendeligt mange hudtyper, som alle har brug for forskellig pleje. Desuden er vores hud organisk, og ændrer sig hele tiden som følge af både klima, alder, psykisk tilstand, vitamin- og mineralbalance og meget mere. Derfor er det vigtigt løbende at modtage sparring omkring din huds helt individuelle behov.

Det handler hverken om bizarre trends, eller om at ændre på den du er, men om at skabe et større velbefindende så du kan være den bedste version af dig selv.

Spaeksperterne hos Amazing Space er derfor uddannet i, at identificere præcis hvad der virker for netop din hud, og skræddersyer en personlig behandling, som giver dig det bedste udgangspunkt for et sundt og smukt udseende.

Laura Bonné

Laura er kvinden, der står bag konceptet Amazing Space siden 2006. Amazing Space startede som en spa- og skønhedsklinik med eget koncept af særligt udviklede behandlingsteknikker indenfor unik ansigtspleje, kropspleje, massage, spa, samt hånd- og fodpleje.

Læs mere om Laura

Rikke Porse

Rikke Porse er uddannet hudterapeut, negleteknikker, kosmetisk-akupunktør og frisør og har gennem tiden også særligt specialiseret sig i total-styling af hår og makeup til bryllup, film, foto og fest. Rikkes karriere starte..

Læs mere om Rikke

Dorte Mølholt

27 år som kosmetolog og stadig i sit rette element. Dorte har speciale i ansigts- og kropsbehandling, massage samt stor erfaring i råd- og vejledning omhandlende den rette kost og kosttilskud individuelt afstemt efter den enkeltes behov- og hudtype…

Læs mere om Dorte

Heidi Hauguel

Heidi er uddannet kosmetolog med mere end 10 års erfaring. I 6 år har Heidi drevet egen skønhedsklinik.Heidi har bred viden og erfaring i at arbejde med økologiske hudpleje- og kropsprodukter og netop kvaliteten af renheden i skønhedspleje…

Læs mere om Heidi

Nina Salo

Nina Salo er en holistisk tænkende zoneterapeut og kosmetolog, uddannet i sit hjemland, Finland. Udover at have haft sin egen klinik, har Nina arbejdet hos en hudlæge i 15 år. Nina: “Jeg ønsker at møde hvert menneske med respekt for vedkommendes behov…

Læs mere om Nina

Tinna Pagel

Tinna har en brændende passion for skønhedspleje. Tinna er både uddannet kosmetiker, makeup-artist og spabehandler. Det er tydeligt i Tinnas behandlinger, at hendes entusiasme og passion for skønhed og velvære skinner igennem..

Læs mere om Tinna

Helle Brit Andersen

Helle Brit Andersen er en erfaren massør, der udover sin massageuddannelse også har specialiseret sig i A.L.T teknikker (uddannet fra Stanley Rosenberg Institute), og Nontox ansigtsløft-teknik med akupunktur. Helle er kendt for at efterlade sine klienter revitaliserede og afslappede, opfyldt af synergien fra hendes rolige tempo og evnen til at arbejde i dybden, altid med respekt for kroppen og klientens behov.

Læs mere om Helle

Mette Skouborg

Mette er uddannet sportsmassør og akupunktør, og har hele sit liv vidst hun skulle arbejde med at hele og behandle mennesker. Hos Mette er der ikke to massager, der er ens. Mette tilpasser hver enkelt massage til den person, som hun behandler, hvad enten der er tale om en dybdegående og behandlende massage eller en mere wellness baseret/afslappende massage.

Læs mere om Mette

Signe Wolf

Signe har specialiseret sig i massage og spa-behandlinger. Hun har altid arbejdet med mennesker og har en særlig evne til at læse deres forskellige behov og skræddersy individuelle behandlinger derefter. Signe kan med sin rolige personlighed samt gode energi medvirke til at få selv den mest hektiske dag til gå hen og blive positiv og afslappende.

Læs mere om Signe

Carmen Procopiuc

Tekst kommer snart.

Læs mere om Carmen

Eliza Szelag

Tekst kommer snart.

Læs mere om Eliza

Theresa Matz

Tekst kommer snart.

Læs mere om Theresa

Zohra Schneevoigt

Tekst kommer snart.

Læs mere om Zohra

Cherie Weichel

Tekst kommer snart.

Læs mere om Cherie

Nina Neuvonen

Tekst kommer snart.

Læs mere om Nina

Malin Petterson

Tekst kommer snart.

Læs mere om Malin

Nikita Pfeiffer

Tekst kommer snart.

Læs mere om Nikita

Philina Persson

Tekst kommer snart.

Læs mere om Philina

Eva-Britt Olsson

Tekst kommer snart.

Læs mere om Eva-Britt
Luk

Amazing Space

Holistic Spa & Skin Care Concept

Luk

Log ind

Luk

Kurv (0)

Cart is empty No products in the cart.Valuta
Sprog


Luk