Rikke Porse

Rikke Porse er uddannet hudterapeut, negleteknikker, kosmetisk-akupunktør og frisør og har gennem tiden også særligt specialiseret sig i total-styling af hår og makeup til bryllup, film, foto og fest. Rikkes karriere startede for 20 år siden og gennem tiden har hun fortsat videreuddannet sig i både ind- og udland indenfor hudterapi, kosmetisk akupunktur, hårpleje, makeup, hårfjerning, hånd- neglepleje mm. I år 2000 rejste Rikke til USA hvor hun arbejdede som personlig stylist og makeup-artist for et særligt kræsent publikum. Efter flere inspirerende år i både San Fransisco og Miami vendte Rikke tilbage til København og har siden været en del af teamet i Amazing Space. I dag får kunder der kommer i Rikkes hænder den ultimative oplevelse at ro og velvære der i synergi med Rikkes magiske “touch” skaber ekstra-ordinære resultater.

Rikke:” Min passion er at frembringe netop den individuelle skønhed og det æstetiske som er unikt ved hvert enkelt menneske”.

Motto: Mode skifter. Stil består (Citat: Coco Chanel)

Rikke udfører følgende behandlinger hos Amazing Space:

Alle ansigtsbehandlinger
Manicure og håndpleje
Hårfjerning
Styling af hår og makeup
Korrektion af vipper & bryn
Foot soak & massage

Luk
Luk
Kurv (0)

Der er ingen produkter i din kurv. Der er ingen produkter i din kurv.Valuta
Sprog


Christmas 2023
Årets juleæsker

Fire luksuriøse æsker til julen.

De skønne juleæsker er skabt med kærlighed og omhu for at gøre din jul ekstra speciel. Giv dem som gaver, eller forkæl dig selv. De er perfekte til at give både hud og sind lidt ekstra juleglæde.

SE ALLE JULEÆSKER – KLIK HER