Velgørenhed

Scroll

Amazing Space er bygget på et ønske om at skabe virkefulde produkter baseret på naturlige ingredienser. Naturen er således vores vigtigste leverandør, og derfor spiller det en stor rolle i vores forretning både at bevare og give tilbage til naturen.

Derfor betyder det meget for os at bidrage til initiativer og organisationer, som er med til at sikre dette, og arbejder for en bæredygtig fremtid, hvor mennesket lever i harmoni med naturen. Således går 5% af overskuddet i ”Sweet Charity”-serien til WWF.

Læs mere om Amazing Space

WWF

Sweet Charity - WWF & Amazing Space

- Vi tænder lys for en god sag!

Verden over er naturen og klimaet under pres. Regnskove bliver ryddet, havene forurenet og udledningen af drivhusgasser vender op og ned på vores klima. Verdens unikke naturområder og dyrearter er hårdt pressede.

WWF arbejder for en bæredygtig fremtid, hvor mennesket lever i harmoni med naturen. Dette er områder og kerneværdier, som vi sætter i højt, og Amazing Space er derfor erhvervssponsor for WWF, og tildeler 5 % af overskuddet for hvert solgte produkt fra “Sweet Charity” spa-serien hertil.

Serien består af økologiske duftlys, parfumer og diffusers til hjemmet, og er lavet af naturlig plantevoks og essentielle olier – derfor kan du bogstavelig talt tænde lys for en god sag. Netop disse produkter er oplagte som vært- og værtindegaver, hvor man samtidigt med at bidrage til både vært og WWF også kan viderebringe det gode budskab!

Hos Amazing Space bærer vi stor tillid til WWF, som er en af de dygtigste og mest respekterede internationale naturbevarende organisationer i verden, og går i front i udviklingen af det internationale klima- og naturbeskyttelsesarbejde.

Naturen er vores vigtigste og største inspirationskilde, og vi må på alle måder sætte ind og værne bedst muligt om den!

Luk
Luk
Kurv (0)

Der er ingen produkter i din kurv. Der er ingen produkter i din kurv.Valuta
Sprog