Forkæl dig selv med din egen mani- eller pedicure

Lav et blødgørende hånd- eller fodbad af varmt vand med friskpresset citron, der forfrisker og renser, blandet med en tsk. havsalt, der virker antibakterielt, og saften af en halv presset citron og en tsk. eddike, der modvirker misfarvninger. Sæt hænder eller fødder i blød i 6-8 minutter.

  1. Massér hænder og fødder i 3-4 minutter med en lille håndfuld havsalt tilsat lidt varm olivenolie og vask dem efterfølgende grundigt.
  2. Hård hud på fodsålerne fjernes med en fodfil af keramik og blødgøres med fede cremer. Prøv også at massere den hårde hud med en neglebørste lige efter bad. Fil gerne lidt, men ofte, hvorimod du stimulerer til ekstra dannelse af hård hud, hvis du fjerner for meget hård hud ad gangen. For smalle sko eller høje hæle kan også fremprovokere ekstra dannelse af hård hud på de belastede områder, så skift jævnligt fodtøj.
  3. Massér og blødgør neglebånd på både hænder og fødder med negleolie og skub dem nænsomt tilbage med hjørnet af et frottéhåndklæde eller med en pind af rosentræ.
  4. Fil neglene i en smuk form ved at føre filen fra siderne imod midten – således får du den flotteste form og undgår negle, der flosser.
  5. Afslut med hånd- og fodcreme samt neglelak i din yndlingsfarve.
Luk
Luk
Kurv (0)

Der er ingen produkter i din kurv. Der er ingen produkter i din kurv.Valuta
Sprog