Effektive ansigts behandlinger til hjemmebrug

Når tiden er knap, eller du ikke har mulighed for at få en professionel ansigtsbehandling på en spa- eller hudplejeklinik, er der faktisk gode muligheder for at lave super resultatskabende behandlinger hjemme i dit eget badeværelse.

Amazing Space har derfor skabt 5 effektive behandlinger, som du selv kan lave i 3 simple steps på bare 20-30 min. Så du kan gå fra vintertræt til vinterfrisk hud!

Firming Facial

Opstrammende behandling med anti aging effekt

Step 1

Miracle Mask påføres nyrenset hud for så at virke i 15 min. Denne maske består af 3 slags naturlige frugtsyrer, som vil stimulere hudens cellefornyelse og booste collagen-dannelsen.

Step 2

Herefter anvendes Microcurrent Facial Therapy, som er en lille håndholdt maskine, der opstrammer muskulatur og bindevæv med elektriske vibrationer. Hertil bruger du en oliefri gel som fx Liquid Moist eller Moist Explosion-ampuller med ekstra filler-effekt ved linjer og rynker.
Nedenfor finder du en video-guide, som viser, hvordan du bruger maskinen.

Step 3

Afslut med den forfinende og udglattende ansigtsmaske Precious Sea Pearl Mask, som indeholder hvid havalge og opstrammende peptider, der udglatter huden.

Resultatet af behandlingen er en udglattet hudoverflade og fastere stimuleret hud med fornyet glød.

Nourishing Facial

Nærende behandling med masser af fugt

Step 1

Massér ansigt, hals og dekolte med Butter Polish i grundige cirkulerende bevægelser for at borteksfoliere det kedelige slør af grålige døde hudceller og samtidig stimulere hudens nydannelser af celler.

Step 2

Påfør Cream & Honey Mask, der er rig som smør, og lad den virke i 12 min. Masken nærer med sheasmør, honning og udglatter med mælkesyre.

Step 3

Afslut med Gua Sha-massage med Smooth Operator Mask, der ved hjælp af Q10-enzymer vækker huden med energi og regenerer med vegetabilske ceramider fra 10 koldpressede planteolier. Nedenfor finder du en af video-guide af massagen. Masken behøver ikke at blive vasket af igen.

Resultatet af behandlingen er fugtet, næret og fløjlsblød hud.

Cleansing Facial

Rensende med poresammentrækkende effekt

Step 1

Miracle Mask påføres nyrenset hud for så at sidde i 15 min. Masken indeholder BHA-syre fra piletræ, der dybderenser og opløser tilstopninger i porerne samtidigt med, at huden exfolieres fri for døde hudceller*.

Step 2

Den røde lermaske Red Clay påføres i et jævnt dækkende lag og skal herefter virke i 10 min. Masken renser huden i dybden ved at absorbere overskydende sebum/talg, smuds og snavs fra porerne.

Step 3

Afslut med apparatet Thermogenic, der danner blåt LED-lys, som astringerer, desinficerer og sammentrækker porerne. Det blå lys skal bruges i 3 min. og kan kombineres med afkøling, som også lindrer og astringerer hudens overflade. Til lysbehandlingen med Thermogenic skal bruges en oliefri gel, gerne fx Liquid Moist, der lindrer og fugtmætter huden. Nedenfor finder du en video-guide, der viser, hvordan du bruger Thermogenic LED Blue light.

*Man vil ofte blusse og rødme lidt efter syren, men resultatet i sidste ende er enestående hud med en frisk hudoverflade med forfinede og nyrensede porer! Desuden dulmer og lindrer det blå lys.

Calming Facial

Lindrende behandling med antistress effekt

Step 1

Red Clay Mask påføres huden i 10 min. Før masken afrenses, skummes den op med lunkent vand, og huden masseres blidt i cirkulerende bevægelser. Masken indeholder bløde exfolieringspartikler af plantevoks, der forløser døde hudceller skånsomt uden at skabe irritation.

Step 2

Påfør så BioCell Face Wrap med friske plantestamceller, der regenererer, beroliger og fylder hudens celler op med fugtgivende mild HA (sodium hyaluronate). BioCell Face Wrap skal virke i 15 min.

Step 3

Afslut med blid massage med Mild Oil Infusion af beroligende abrikoskerne samt havtorn, og anvend afspændende ansigtsyogabolde. Nedenfor finder du en video, der viser, hvordan du bruger dem.

Resultatet er en lindrende og beroligende effekt, der modvirker hudrødmen ved sart og reaktiv hud.

Glowing Facial

Forfriskende behandling der giver glød og en smuk teint

Step 1

Juice Mandarin Sorbet peeling påføres nyrenset hud og masseres ind i huden med cirkulerende bevægelser for så at sidde i 2 min. Herefter vaskes peelingen af med lunkent vand. Juice Mandarin Sorbet opfrisker hudens glød med effektiv enzym-peeling*.

Step 2

Anvend nu Thermogenic-apparatet med rødt LED lys + varmefunktionen i 5 min. Påfør en oliefri gel, gerne fx Liquid Moist, og massér ansigt, hals og dekolte med apparatet i lange strøg. Nedenfor finder du en video, der viser, hvordan du bruger apparatet.

Step 3

Påfør så BioCell Face Wrap med friske plantestamceller, der regenererer, beroliger og fylder hudens celler op med fugtgivende mild HA (sodium hyaluronate). BioCell Face Wrap skal virke i 15 min. Afslut med serum-kapslen Oxygen Elixir fyldt med Q10 enzymer, der bringer ilt til bindevæv og hudceller.

Resultatet er en smuk-, velplejet,- og silkeblød hud med ny lækker glød og teint!

*Huden kan blusse en smule.

Luk
Luk
Kurv (0)

Der er ingen produkter i din kurv. Der er ingen produkter i din kurv.Valuta
Sprog