Sol og sommer er ren magisk energi for vores fysiske og mentale velbefindende, hvor vi nyder stranden og udendørslivet. Men sommeren sætter også sine spor på vores hud, da solens stråler slider på bindevævet ved at nedbryde hudens elastiske fibre. Så gør dig selv og din hud en tjeneste, og forbered dig ved at sætte hårdt ind med ekstraordinær god og aktiv hudpleje, der modarbejder nedbrydninger ved at regenerere og genopbygge. Prøv fx den eksklusive Precious-serie med pink rose-alge, styrkende mineraler, perle- og diamantstøv. Her guider vi dig til sol, sommer og smuk hud.

Husk solcremen

Vi skal som det vigtigste af alt forebygge og beskytte huden mod overeksponering af uv-a og uv-b-stråler. Så brug altid solcremer i rigelige mængder, når du er ude i solen i længere tid. Det gælder både i ansigtet og på kroppen, og brug gerne flere lag for ekstra beskyttelse. Undgå altid solen, når den er stærkest omkring middagstid.

Rens huden godt

Når du bruger solcreme og opholder dig i varmere og måske mere fugtigt klima, er det vigtigt at rense huden godt for at undgå, at overfladen stopper til og giver grovporet eller uren hud. Brug derfor Precious Crystal Water – 3 in 1 Cleanser som en flydende micellar water, der effektivt smudsopløser fedt, snavs og rester fra solcremen. Cleanseren er lige så fin som krystalvand, men føles anderledes rig og plejende, da den består af dobbelt-afrensende molekyler, der også bevarer fugten.

Forfrisk huden

Precious Geranium Boost med fugtmagneter er en fortryllende mist af krystal-illumineret blomstervand fra pink geranium tilsat fugtmagneter fra vandlilje. Misten booster og forfrisker hudens overflade og kan bruges når som helst dagen igennem. Perfekt, når huden bliver varm i sommerheden og hurtigt skal forfriskes. Den kan sprayes på både ansigt og krop og har en skøn og forfriskende aroma.

Siesta i skyggen for ansigt og krop

Holder du fri eller ferie, så brug tiden til siesta i skyggen. Giv din hud en minitreat med Precious Crushed Diamond – Facial Exfoliator, der mikro-eksfolierer, og efterfølg med Precious Sea Pearl Mask, der dybderenser, opstrammer og mindsker porerne. Afslut siestaen med en Gua Sha krystalstensmassage, der drænerer ødemer og affaldsstoffer bort og løfter trætte ansigtstræk. Se link til vores videoguide – klik her.

Mens du plejer dit ansigt, så prøv Ageless Body som en opstrammende fugtkur til hele kroppen. Ageless Body er en leave on maske, du ikke behøver at afrense, og som du også kan sove med.

Beskyt mod uv-stråler, digitalt lys og oxidativ stress

En god måde at beskytte huden på er at bruge en dagcreme med beskyttende filter i hverdagen. Precious Premium Pearl SPF. 15 er en creme, der frembringer smuk, illuminerende og ensartet glød, og som forebygger og bedrer pigmentforstyrrelser og gamle solskader. Teksturen er som fløjl og duften af diskret og sommerlig jasmin. Precious Pro-Age med spf. 30 giver ekstra høj beskyttelse mod uv-stråler og modvirker samtidig digitalt lys og oxidativ stress fra vores omgivelser ved hjælp af et særligt beskyttende dybhavsalgeekstrakt.

Anti-age serum

Under din creme kan du bruge flydende Precious Diamond Drops, som er den mest eksklusive anti-age-serum med pink rose-alge, hyaluronsyre og knust diamantstøv, der smukt illuminerer, udglatter og opstrammer huden på nærmest magisk vis.

Crystal Skin Roller

Mens du påfører serum, kan du anvende de smukke Krystal skinrollers, der køler, drænerer og astringerer huden.

Kissable Lips

Prøv Precious Kissable Lips, som er en regenererende lip balm med naturlig rosa tone fra turmalinsten. Smør også lidt på som highlight ved brynene, eller brug den til at blødgøre neglebåndene.

Sommerfavoritter

Luk
Luk
Kurv (0)

Der er ingen produkter i din kurv. Der er ingen produkter i din kurv.Valuta
Sprog