Vi går mod efterår, og det er tid til hygge og indendørsliv, som er oplagt til skønne og velgørende plejeritualer. Når vi rykker indenfor og skruer op for varmen eller tænder ild i pejs og brændeovn, er det ren hygge, når det er bedst. Men vær opmærksom på, at kombinationen af det udendørs temperaturfald og det tørre indendørsklima er en udfordring for din hud, som let dehydrerer og kommer til at se trist ud. Derfor guider vi dig her til en sund og velplejet efterårshud.

Giv huden frakke på

Nu skal du udskifte din creme til en variant med en tekstur, der beskytter imod vind, vejr og kulde. Den prisvindende Delicate Skin er den perfekte overgangscreme, der både fugter, beskytter og udglatter huden med lindrende ekstrakter af avocado, sesam, hyaluronsyre med filler-effekt og hudforfinende papain-enzymer.

Giv huden undertrøje på

Under cremen kan du anvende et par beroligende og vitaminrige dråber af Rosehip Repair. Olien er let flydende, men virker som en isolerende undertrøje for din hud, der forhindrer fugtfordampning. Den både blødgør huden og modvirker hudrødmen med hybenkerne-ekstrakt.

Skønhedssøvn med maske

Tag også nattens timer i brug, og påfør Beauty Sleep Mask, før du går i seng. Brug den et par gange om ugen eller efter behov. Masken indeholder phytohormoner fra wild yam, der opstrammer huden kombineret med ren filler-effekt, der udglatter linjer og rynker.

Blødgørende afrensning

Din daglige renserutine kan du udskifte med fugtbevarende varianter som Shea Butter Cleanser med havtorn, der masseres ind i huden og fjernes med fugtig vat eller vaskeklud. Alternativt prøv Soft Blossom Cleanser, som er en fløjlsagtig mælketekstur med milde, men stadig rensende enzymer og beroligende lavendel.

Eksfoliering med kul

For at borteksfoliere døde hudceller og rense dybere kan du anvende Deep Charcoal Exfoliator med aktivt kul et par gange om ugen. En polerende ansigtsscrub, der samtidig stimulerer mikrocirkulationen og fremmer fornyet frisk teint efter slid på huden efter sommerens spor. Brug den med fordel før en maske.

Yoga massagebolde

Massage er magisk og afspænder mimiske rynker. Prøv de bløde Face Yoga-bolde af økologisk gummi til at massere spændingsrynkerne bort. Boldene anvendes, når du har lidt ekstra tid eller behov for afspænding. Brug en olie til massagen. Her finder du en guide til ritualet – klik her.

Dagligt indre skønhedsshot

Giv din hud et indre fugtboost med Skin Lemonade af aloevera rig på fugtighedsbevarende elektrolytter, antioxidanter fra hindbærblade, antiseptisk lavendel og rensende salt fra lakridsrod. Hertil kan du tilsætte en tsk. Skin Food Multi Omega 3,5,6,7,9 som den ultimative nærende olie, der smører og nærer hudens dybere lag indefra. Samtidig er den god for både knogler, led og nervesystem.

Inspiration til hjemmespa

Luk
Luk
Kurv (0)

Der er ingen produkter i din kurv. Der er ingen produkter i din kurv.Valuta
Sprog