Vores indre velbefindende er ofte et overset og negligeret område i skønhedsindustrien, hvor de produkter vi tilfører huden, tillægges størst værdi. Idéen om, at vi kan opdele kroppen på den måde, er dog helt forkert. Kroppen er et stort system – alt hænger sammen, og hudens udstråling er derfor i høj grad baseret på vores indre velvære.

Køb Skin Nutrition – klik her

Kombinationen af skønhedspleje og kosttilskud

En af de grundlæggende byggesten for Amazing Space er derfor princippet om, at indre sundhed og ydre skønhed går hånd i hånd, hvorfor organiske vitaminer, mineraler, urter og omega-fedtsyrer er nøgleord i vores univers. Disse skal tilføres både udvortes og indvortes for optimal indvirkning, og derfor er kombinationen af vores skønhedspleje og vores kosttilskud den rette vej for alle, der ønsker synlige resultater.

Den indre sundhed, og ydre skønhed går ufornægteligt hånd i hånd

Skønhed afhænger af, vi spiser og drikker

En væsentlig del af vores skønhed og udstråling afhænger af det, vi spiser og drikker. Og det behøver ikke at være den store videnskab at finde ud af, hvad der er allerbedst for os. Uden de helt store anstrengelser er det muligt at tilgodese kroppens basale behov for de vitaminer, olier, mineraler og antioxidanter, der får os til at være og se sunde og velplejede ud og udstråle overskud.

Når det vi spiser og drikker, er så vitalt for vores udseende, skyldes det, at huden som den sidste af vores organer får lov til at optage de essentielle næringsstoffer som vitaminer, mineraler og fedtsyrer fra den mad, vi spiser. Det er altså din hud, hår og negle, der står i sidste række, når næringsstofferne skal fordeles rundt om i kroppen. Derfor ses underskud af sund kost så tydeligt på vores udseende.

Det vil sige, at selv om vi ikke oplever alvorlige mangelsygdomme, som man så før i tiden, kan vi alligevel opleve resultatet af mangel på sund og varieret kost for eksempel som trist, kedelig, problematisk eller uren hud. Andre tegn er cellulitis, væske i kroppen, mørke rande omkring øjnene, spaltet og tyndt hår, flossede negle m.m. Og for hvem er dette uden betydning?

Facts om The Skin Nutrition

The Skin Nutrition er udviklet som et målrettet kurforløb, der styrker hudens indre balance. Kuren bygger på 1 tablet, der indtages dagligt i 3 måneder eller året rundt – gerne i forbindelse med et måltid. Tabletten er bredspektret sammensat af aktive vitaminer, organisk bundne mineraler og vegetabilske ekstrakter, der tilsammen har til formål at vedligeholde hudens tilstand og bindevæv.

Indhold:

  • Vitamin A, B, C, D, E samt calcium, magnesium, jern, zink, kobber, mangan, selen, chrom, molydæn og jod
  • Retinol og biotin vedligeholder hudens bindevæv/ elastiske fibre og riboflavin beskytter mod frie radikaler
  • Økologisk ekstrakt fra guarana, ginsing, ingefær og gele royal
  • Algerne chlorella og spirulina, som er kendte for deres udrensende effekt
Luk
Luk
Kurv (0)

Der er ingen produkter i din kurv. Der er ingen produkter i din kurv.Valuta
Sprog