Amazing Space omfatter et holistisk univers bestående af utallige helse- og plejeprodukter. I serien findes alt fra hudpleje, kropspleje, dufte, makeup til kosttilskud og det kan være svært at vælge. Her får du lidt inspirerende hjælp på vejen fra vores professionelle behandler team der fremhæver nogle af deres bedste bud på virksom hudpleje i hverdagen.

Dorte Mølholt

Spa Expert

Miracle Mask
Jeg er stor fortaler for vores professionelle peel. Det at man kan arbejde koncentreret på problemområder, rynker, pigmentering, pore minimering og glød. En hudfornyende behandling med både langsigtet og her og nu effekt – blandes efter kundens behov. Den er virkelig anbefalelsesværdig og meget gerne i forløb alt efter hvad man vil opnå – et produkt jeg har haft stor glæde af selv.

Collagen Shake
Derudover er en af de helt essentielle ting for mig, kosttilskud – den indre hudpleje er altafgørende for at få optimalt resultat. Vores Collagen Shake styrker bindevævet, giver glød, reducerer cellulite og minimerer porer og rynker.

Tinna Pagel

Spa Expert

Mine 2 favoritter for tiden er Miracle Mask og Bio-Cell Face Wrap. De redder mig hver gang! Jeg har altid tænkt, at det var en “dårlig undskyldning” når folk sagde, at de ikke havde tid til hudpleje efter de har fået børn. Well, på min barsel fik jeg selv min sag for. Men med kombinationen af disse to power produkter, får jeg hurtigt rettet op på den grå og triste hud.

Miracle Mask
Miracle Mask er en aktiv frugtsyrepeeling som stimulere og booster celleprodutionen, på den måde får jeg både en ny glød og udglattet hud. Samtidig hjælper den også huden til at optage fugt bedre, ved at fjerne de døde hudceller.

Bio-Cell Face Wrap
Bio-Cell Face Wrap er en helt fantastisk “Askepot” maske, som også udglatter og fugtbooster huden med hyaluronsyre og c-vitamin som styrker og beskytter huden, da det er en stærk antioxidant.

Theresa Matz

Spa Expert

Jeg omdanner mit badeværelse til et mini spa 1-2 gange ugentligt og bruger blandt andet disse to favoritprodukter, som jeg bare elsker i mit sortiment af andre fantastiske produkter som jeg også bruger.

Beauty Butter
Den har en helt fantastisk duft og konsistensen er rigtig god til min hud. Den dækker alt det min hud har behov for – den virker blødgørende og nærende samt beroligende. Når jeg vågner om morgenen har jeg den blødeste hud, en SKØN følelse. Jeg bruger den også indimellem som neglebåndsbalm, hvor den virker øjeblikkeligt.

Detox Body Exfoliator
Denne bruger jeg 1-2 ugentligt. Den fjerner blidt døde hudceller og sætter gang i blodcirkulationen. Jeg elsker at bruge den, da jeg kan mærke at min hud bliver så blød og den gør at mine efterfølgende produkter trænger bedre ind og samtidig giver den massere af glød og udstråling. Den har også en fantastisk duft af rosmarin som fylder mit badeværelse af ren velvære.

Eliza Szelag

Spa Expert

Bio-Balance (Udgået)
Jeg behandler min hud indefra med disse fantastiske tabletter. Hver aften tager jeg en tablet før sengetid. Vitamin B12 og brændenælde balancerer mine hormonelle udbrud. Vitamin B12 og B6 er generelt gode til hud, hår og negle. Tabletterne indeholder magnesium, som især i kombination med B6 er beroligende på nerverne, hvilket resulterer i en god nats søvn. Probiotika er godt for tarm- og immunsystem. Hvis maven har det godt, er resten af kroppen i god stand, hvilket også vises på huden.

Healing Mint Balm
En helende balm, der bruges på læber, neglebånd og irriteret hud med sår. Jeg bruger den på mine bumser, og efter tre dage er de næsten usynlige. En lille mirakel balm. Den har helende egenskaber fra blandt andet aften primula og kokosolie. Og så dufter det dejligt friskt af mynte.

Helle Brit Andersen

Spa Expert

Jeg er blevet fuldstændig vild med den nye Precious serie, da min hud er sart og til tider har føltes lidt tør. Jeg har i den nye serie fundet det perfekte match til min hud.

Især Precious Premium Pearl dagcreme og Precious Diamond Drops serum har virkelig formået at give min hud en mæthed og en dejlig plummende effekt, som virkelig er synlig og bare føles helt fantastisk.

Jeg er lige startet med Precious Brilliant Night, som jeg varmer op i hænderne og masserer ind med en gua sha sten for at få sat gang i blodcirkulationen, så min hud virkelig kan regenerere over natten. Den bedste måde at beskrive det på er at min hud føles meget taknemlig.

Signe Wolf

Spa Expert

To af mine absolut favoritprodukter er Oxygen Elixir og Deluxe Body Balm.

Oxygen Elixir
Den bruger jeg som serum når min hud trænger til et ekstra boost. Den giver min hud en helt fantastisk glød, samtidig med at den udglatter og opstrammer. Jeg elsker at bruge den som en 30 dages kur, hvor jeg virkelig kan se effekten af dens egenskaber, men vil også anbefale den som underlag inden man lægger make-up. Din hud kommer til at føles silkeblød og glat og makeuppen bliver fuldstændig flawless.

Deluxe Body Balm
Denne nærende og fugtighedsgivende kropsbalsam er for mig den ultimative luksus – den smelter ind i huden og gennemfugter min til tider tørre hud. Jeg elsker at bruge den om morgenen efter badet, og selvom det er en lidt “fed” creme, så absorberes den hurtigt, så jeg ikke behøver at bekymre mig om den laver pletter på mit tøj. Den har en skøn duft af bl.a. lavendel, rose og geranium. Jeg kan også anbefale den som ekstra pleje til hænder og fødder særligt om natten, hvor den virkelig kan gøre en forskel.

Nina Salo

Spa Expert

Bio-Lightning
Ingen anden hyperpigmenterings-produkt har nogensinde virket så godt på mig som den! Den er høj-aktuel lige nu. Start med at bruge den inden sol-sæsonen starter. Så bremser den nemlig melanocytter-cellerne inden de bliver hyper aktive. Brug den hele året rundt, og intensiverer brugen fra marts til september. Hver anden aften under natcremen. Produktet virker også ved at lysne de eksisterende pletter. Fra september til marts behøver du ikke nødvendigvis bruge produktet med mere at du har nogle genstridige pletter. Husk endelig at bruge solfaktor 50 hver dag også!

Keep Calm
Det er et universal produkt! Skulle man havne på en øde ø, ville det være cremen, man skulle tage med! Den bruger jeg til mine kløende hænder, som bliver ØJEBLIKKELIGT beroliget af dens virkning. Jeg bruger den til Rosacea-øjene (altså når Rosacea har fået øjenområdet til at være rød og irriteret), rosacea-hud i det hele taget, OG selvfølgelige også omkring øjnene hvis de af andre grunde er tørre, irriterede og eksem-ramte. Ikke mange cremer kan klare den opgave! Jeg bruger den som after-Sun (lige nu på ferie, og min datter har brændt sin hud!) SÅÅÅÅ godt! Og så anbefaler jeg den til alle som har en hud med udfordringer! Sarthed, intolerance for produkter, kløen og tørhed-rødme! Den perfekte vinter-løsning til klima-ramt hud!

Nadia Hellemann

Spa Expert

Spirulina Shake (Udgået)
Shaken med nordiske urter som brændenældepulver og hvedegræs, samt spirulina algen renser kroppen indefra. 2 teskefulde blandes i smoothie eller juice hver morgen, for at starte dit år 2020 ekstra grønt og sundt. Prøv den i vores “Grøn Gudinde Smoothie”-opskrift som findes i “Beauty Foods” bogen.

Detox Body Exfoliator
Bodyskrubben udrenser kroppen med urter som rosemarin og camphor, alt i mens nærende mangosmør blødgører huden, og abrikoskerne – og rispudder mekanisk exfolierer døde hudceller bort. Påføres og skrubbes på let fugtet hud to gange pr. uge.

Rikke Porse

Spa Expert

Beauty Butter
Ganske enkelt da det er en super redning her i det kolde vejr, repererer alt – ansigt, neglebånd, hænder, hæle, albuer, alt der går i stykker på de kolde dage, den er uundværlig.

Ageless Body
Den bedste dybdepleje til tørre vinterben, vi kender alle følelsen af når vi tager vores strømper og bukser af at vores ben næsten støver af tørhed! Anvend 2 gange om ugen efter bad Ageless Body (kroppens svar på Beauty Sleep Mask) på hele kroppen – du har den dejligste bløde hud dagen efter.

Heidi Hauguel

Spa Expert

Rosehip Repair
Det er en lindrende ansigtsolie med nærende og beskyttende egenskaber. Bruger den som en beskyttende undertrøje for min hud under dagcremen.

Skin Food
Det er også rigtig vigtigt at nære huden indefra i denne årstid hvor vejret skifter. Er rig på nærende omega 3,5,6,7 og 9 samt antioxidanter. Din hud vil elske dig for at blive næret og smurt både indefra og udefra.

Luk
Luk
Kurv (0)

Der er ingen produkter i din kurv. Der er ingen produkter i din kurv.Valuta
Sprog