Vinteren har i år føltes både mørkere og længere end normalt. Men nu kan vi se lyset, og det sprøde forår glimter forude. Når vi går fra vinter til forår, har huden i den grad brug for en vitaminindsprøjtning i form af gode, nærende mikronæringsstoffer og smørende multiomega 3,5,6,7,9 både inde- og udefra. Det er tid til lettere, sprødere teksturer i hudplejen og ikke mindst tid til forfriskende, blomstrende noter. Her guider vi dig til et forår med frisk, sprudlende og sund hud.

Vitamin A,B,C for huden

Nu skal den hudplejende garderobe af vinterpleje udskiftes med hydrerende og let pleje sprængfyldt med vitamin A,B & C. Vi har brug for de lettere, men smørende essentielle fedtsyrer. Vitaminerne finderne du i de højaktive formularer af daglig cremepleje og opstrammende serum. Formula C – Repair er daglig cremepleje, du bruger som en vitaminrig fugtbombe fyldt med collagenboostende vitamin C. Formula A serum opstrammer hudens elastiske bindevæv med aktivt retinol, mens Formula B serum er antiinflammatorisk til dig, der blusser og rødmer, men samtidig ønsker en hudforfinende og udglattende effekt.

Boost med vitaminindsprøjtning

Få også et boost af de essentielle mikronæringsstoffer, der styrker og booster indefra. Tabletten Skin Nutrition – All in One består af aktive vitaminer, organisk bundne mineraler samt styrkende urter og planter af ginsing, guaranafrø, ingefær samt nærende royal gelly. Tag én tablet dagligt med bredspektret effekt for den generelle og hudstyrkende sundhed.

Blomstrende og fløjlsagtig pleje

Vælg de lette og blomstrende renseformularer som Soft Blossom Cleanser til tør hud, der afrenser mildt men effektivt med bambus-enzymer. Eller vælg Palmarosa Mousse, der er let skummende og passer til alle hudtyper. Fuldend med toneren Citric Boost med forfriskende appelsinblomst fyldt med fugtmagneter, der samtidig sammentrækker porerne. Citric Boost kan også anvendes når som helst på dagen, hvor huden trænger til en opfriskning – også over makeup.

Multi Omega boost

Suppler plejerutinen med vores Oil Infusions, der intensivt nærer og blødgør huden. Infusions tilsættes flydende drikke dagligt og påføres som natpleje eller under din creme. Fedtsyrerne giver huden indre fyldighed og en ekstrem blødhed.

Collagen Shake opstrammer

Forkæl dig selv med en Collagen Shake med selen, granatæble & vitamin C, der tilsættes flydende drikke som juicer eller smoothies.

Tip! Mix i en blender selleri eller frisk spinat, rødbede, avocado, vindrue, evt. granatæble og 1 tsk. Collagen Shake-pulver. Tilsæt Oil Infusion efter behov og hudtype. Prøv Mild Oil Infusion til sart og reaktiv hud, Pure Oil Infusion til problematisk og fedtet hud og Firm Oil Infusion med antiage-effekt.

Luk
Luk
Kurv (0)

Der er ingen produkter i din kurv. Der er ingen produkter i din kurv.Valuta
Sprog