Det er lige nu, din hudpleje-rutine for alvor sættes på prøve. Det er koldt udenfor og tørt indendørs, så huden har brug for pleje for ikke at se trist og vintertræt ud. Ved hjælp af skønne plejeritualer kan du beskytte, fugte og forfriske huden og opnå fornyet glød. Her guider vi dig til, hvordan din hud går fra vintertræt til vinterfrisk.

RENS

AFRENS MED BLØDGØRENDE OLIE ELLER BUTTER

Anvend en mild daglig afrensning uden sæbestoffer for ikke at affedte huden. Renseolien Sweet Almond med kæmpenatlys hjælper med at bevare hudens eget fugtniveau intakt. Eller prøv den nærende Shea Butter Cleanser, der smelter på huden og nærer med 10 blødgørende planteolier, mens den afrenser for smuds, fedt, snavs og makeup.

 

TONING

LINDRENDE BLOSSOM BOOST GIVER FUGT

Fuldend afrensningen med en toner, der får porerne til at trække sig sammen og samtidig fugtoppumper hudens overflade. Prøv Blossom Boost med lindrende hibiscus og jasmin. Anvend også toneren som en fugt-booster når som helst på dagen, og særligt hvis du opholder dig i tørt indeklima. Brug den gerne over makeup, som blødgøres og fikseres smukt.

NÆRING

ROSEHIP REPAIR ER EN ULDEN UNDERTRØJE FOR HUDEN

Den helende, lindrende og super nærende vitaminrige olie til ansigt og hals virker som en isolerende ulden undertrøje for huden i den kolde tid. Anvend få fløjlsbløde dråber af Rosehip Repair-olie i et tyndt lag under creme for at holde på fugten og afbalancere sart, rødmende hud.

 

BESKYTTELSE

MULTI-PLEJENDE FORMULA E – HEALING FACE BALM

Formula E er en vinterklima-creme, der virker som en multi-beskyttende frakke på huden i den kolde tid og modvirker både kulde- og frostskader. Peptider opstrammer og udvisker linjer og rynker sammen med vitamin F, der skaber fylde i hudens struktur og forebygger hudrødmen og karsprængninger. Aloevera og vitamin E fugter, heler og reparerer huden. Cremen har multi-plejende egenskaber og anbefales derfor både morgen og aften i den kolde tid.

FUGTKUR

MOIST EXPLOSION-AMPULLER MED FUGT OG FILLER-EFFEKT

Moist Explosion er en fugtkur til huden, som består af 10 ampuller med ren hyaluronsyre og filler-agtig bomuldsekstrakt, som glatter og fugtoppumper huden. Anvend ampullen efter afrensning på ansigtet, om øjnene, på halsen og brystet som en kur i 35 dage. Kuren har øjeblikkelig udglattende, rødmedæmpende og anti-inflammatorisk effekt ved blussende, rødmende og udpint vinterhud.

 

FØRSTEHJÆLP

HEALING MINT BALM TIL TØRRE SPRUKNE LÆBER

Healing Mint Balm er en delikat balm af plantesmør til tørre, sprukne læber, tørre neglebånd samt små sår og rifter. Den kan også duppes på som ekstra beskyttelse mod karsprængninger på sarte kinder i frostvejr. Den japanske myntebalsam er både helende og super blødgørende og har en frisk duft og smag af mynte.

GOD SPA-RUTINE

UGENTLIG HJEMME-SPA PÅ BARE 15 MIN.

En god rutine for tør og træt vinterhud er at bruge 15 minutter to gange om ugen på at udnytte tiden, mens du sover. Exfolier din hud om aftenen i badet, og påfør så en nærende natmaske, der virker natten over.

 

EXFOLIERING

FORNYET GLØD MED BUTTER POLISH
Exfolier huden 2 gange om ugen med nærende Butter Polish, der polerer huden fri for den triste hinde af grålige hudceller. Samtidig stimuleres mikrocirkulationen, og huden efterlades med en frisk og fornyet glød.

NATMASKE

SMOOTH OPERATOR MASK GENOPBYGGER I LØBET AF NATTEN
Super nærende maske rig på 10 planteolier og Q-10-enzymer, der forfrisker, ilter og fornyer hudens glød. Omega-fedtsyre 7 fra havtorn er regenererende, nærer og genopbygger hudens barriere og udvisker trætte tørhedslinjer. Sov med Smooth Operator masken på 2-3 gange om ugen.

 

KROPSPLEJE

SOFT OBSESSION ER KROPSOLIEN TIL EKSTRA TØR HUD
Forkæl din krops hud med en delikat kropsolie med en silkefin konsistens fra nærende natlysolie. Soft Obsession trænger ind i huden uden at fedte og er især god til tør hud efter bad som alternativ til lotion i den kolde tid. Du kan også anvende olien i badekar eller på en badesvamp og få et afspændende, blødgørende aromabad med eksotisk duft fra rose, grapefrugt og lavendel.

Guides by Laura Bonné

01 Cleanser & Toner

02 Moist & Protect

03 Exfoliator & Mask

04 Specific Care

05 Body Care

Luk
Luk
Kurv (0)

Der er ingen produkter i din kurv. Der er ingen produkter i din kurv.Valuta
Sprog